Accountmanager VvE Beheer (40 uur)

Wij

VvE Company is een SKW gecertificeerde, succesvolle en dynamische beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. De basis van ons succes is de absolute wil om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we door te doen wat we beloven, door heldere en transparante dienstverlening en met kundige medewerkers. Service met een hoofdletter en kwaliteit waar we geen concessies aan doen. VvE Company is gespecialiseerd in VvE Beheer dat is afgestemd op de wens van de klant, waarbij administratief en technisch beheer volledig uitbesteed kan worden. Daarnaast zijn we ons met het oog op het klimaatakkoord steeds meer aan het toeleggen op de mogelijkheden van verduurzaming voor VvE’s. Meer informatie over ons bedrijf vind je terug via www.vvecompany.nl.

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een:

Accountmanager VvE Beheer (40 uur)


De Functie
Voor ons kantoor in Katwijk zijn wij op zoek naar een Accountmanager VvE Beheer. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de (circa 40) VvE’s die jij beheert. Dat betekent dat je besturen ondersteunt en adviseert in onderhoudskwesties en financieel beleid, kennis van de laatste wet- en regelgeving paraat hebt en zorgt voor een complex waar het prettig wonen is. Je werkt nauw samen met onze financiële administratie en bouwkundig adviseurs om onze klantbelofte ook echt gestalte te geven. Jij weet zelfstandig de juiste beslissing te nemen, de rust te bewaren en het belang van onze klant op de eerste plek te zetten.

Jij
Communicatie is key in ons vak, jij bent dus representatief, communicatief vaardig en beweegt je gemakkelijk in grotere groepen. Je hebt uitstraling en bent in staat om een boodschap helder en begrijpelijk over te brengen. Je opleidingsniveau is tenminste HBO, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische of technische richting. Relevante werkervaring is een pré, maar niet doorslaggevend. Belangrijker zijn de wil om het écht goed te doen, goed overzicht te kunnen houden, geen 9-5 mentaliteit te hebben, te kunnen prioriteren en flexibel te zijn.

Ons bod:
Wij willen ons onderscheiden in onze dienstverlening, daarbij maken onze mensen het verschil. Wij gaan daarom graag een langdurige relatie aan met onze accountmanagers. Dit betekent dat wij onze mensen goed belonen, flexibel zijn en onze mensen nauw betrekken bij de werkprocessen. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen als team richting onze klant opereren, daarom worden er  regelmatig personeelsactiviteiten georganiseerd, zoals bedrijfsuitjes, etentjes, barbecue etc… Bij gebleken geschiktheid bieden wij onze accountmanagers een partnerschap binnen ons bedrijf aan.

Sollicitatie

Onze voorkeur gaat uit naar een reactie per e-mail met CV en een korte motivatie. U kunt uw  sollicitatie sturen aan J.G. (Hans) de Ridder, management@vvecompany.nl