Besturen moet leuk zijn!

Het besturen van een VvE kan een tijdrovende zaak zijn, met verantwoordelijkheid en lang niet ieder bestuur ervaart de taak altijd als even prettig. Logisch ook, beslissingen binnen de VvE raken mensen in de privé situatie en hebben naast het woonplezier ook vaak een financiële impact. Afstemming, ondersteuning en begeleiding door een professional kan u helpen de VvE in goede banen te leiden. VvE Company doet dat door u als bestuur echt aan het stuur te zetten.

Samen met u bereiden we een Algemene Leden Vergadering voor, zo verzorgen we natuurlijk de zaken als agenda en volmachten, locatie en waar nodig de koffie en thee. Onze echte toegevoegde waarde ligt echter vooral op het voorbereiden van u als bestuurders. Door de ALV vooraf uitgebreid te bespreken, over de doelen en richting die u als bestuur voor ogen heeft en hoe u een Vergadering een discussie laat voeren op basis van de relevante argumentatie bijvoorbeeld. Over eventuele tegenstand of zaken die afleiden, juist hier gaan we het gesprek graag over aan en bespreken mogelijkheden en bezwaren vooraf, zodat u zich tijdens de Algemene Leden Vergadering goed voorbereid en comfortabel voelt.

Ons doel is vooral om het u als bestuur makkelijk te maken en de tijdsbesteding te beperken door goede voorbereiding en afstemming. Besturen moet leuk zijn!