U wilt dienstverlening op maat!

VvE’s verschillen van elkaar; qua gebouw, qua beschikbare kennis en qua wensen. VvE Company past haar dienstverlening daar graag op aan. Om u op weg te helpen vindt u onderstaand per module een beschrijving van de mogelijke dienstverlening in deze module. Graag gaan wij met u in gesprek om te af te spreken hoe we de dienstverlening zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de wensen van uw VvE.

Administratief

administratiefVvE Company ondersteunt uw vereniging bij het voeren van de administratie. Wij bieden een volledig pakket van diensten waarmee u alle administratieve zaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Hierbeneden treft u een gedetailleerd overzicht aan van onze administratieve ondersteuning.

Secretarieel

secretarieelVvE Company verzorgt voor u de ledenadministratie en organiseert de vergaderingen van A tot Z. Omdat wij op de hoogte zijn van de regels, procedures en eventuele wetswijzigingen, kunnen wij  u optimaal ondersteunen. Hierbeneden treft u een opsomming aan van onze secretariële ondersteuningsmogelijkheden.

Informatie & Communicatie

informatie_communicatieBij VvE Company heeft u uw eigen accountmanager die bekend is met uw complex. Dit zorgt ervoor dat uw vragen snel en adequaat behandeld worden. Uw vereniging heeft op onze website een eigen portal waar u terecht kunt voor alle belangrijke documenten van uw vereniging.

Technisch Beheer

technischbeheerVvE Company staat voor vakkundige begeleiding, tijdig periodiek onderhoud en snelle opvolging bij verstoringen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week met onze eigen mensen zodat we samen met u kunnen zorgen voor een optimaal woonplezier.

Bouwkundig Beheer

bouwkundigbeheerEen appartementencomplex in een goede bouwkundige staat bepaalt voor een belangrijk deel uw woonplezier, maar ook de waarde van uw appartement. Wij verzorgen een gedegen meerjaren onderhoudsplan met een link naar de financiën zodat bouwkundig onderhoud structureel en betaalbaar wordt uitgevoerd. Een solide basis, voor nu en in de toekomst!