Junior VvE Beheerder (40 uur)

Wij

VvE Company is een SKW gecertificeerde, succesvolle en dynamische beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. De basis van ons succes is de absolute wil om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we door te doen wat we beloven, door heldere en transparante dienstverlening en met kundige medewerkers. Service met een hoofdletter en kwaliteit waar we geen concessies aan doen. VvE Company is gespecialiseerd in VvE Beheer dat is afgestemd op de wens van de klant, waarbij administratief en technisch beheer volledig uitbesteed kan worden. Daarnaast zijn we ons met het oog op het klimaatakkoord steeds meer aan het toeleggen op de mogelijkheden van verduurzaming voor VvE’s. Meer informatie over ons bedrijf vind je terug via www.vvecompany.nl.

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een:

Junior VvE Beheerder (40 uur)


De Functie
Voor ons kantoor in Katwijk zijn wij per direct op zoek naar een junior VvE Beheerder. Als junior VvE Beheerder ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan de VvE’s die jij beheert onder de vleugels van een senior VvE Beheerder. Je ondersteunt de senior VvE Beheerder in het beheer van zijn account. Je werkt nauw samen met onze financiële administratie en bouwkundige experts om onze klantbelofte ook echt gestalte te geven.

Jij
Communicatie is key in ons vak, jij bent dus representatief, communicatief vaardig en beweegt je gemakkelijk in grotere groepen. Je hebt uitstraling en bent in staat om een boodschap helder en begrijpelijk over te brengen. Je hebt net een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in een (bedrijfs)economische of technische richting. Enige werkervaring is een pré maar zeker niet doorslaggevend. Veel belangrijker zijn de wil om het écht goed te doen, goed overzicht te kunnen houden, geen 9-5 mentaliteit te hebben, te kunnen prioriteren en flexibel te zijn. Gezien de ontwikkelingen binnen onze organisatie behoort verdere doorgroei naar een senior functie tot de mogelijkheden.

Ons bod:
Wij willen ons onderscheiden in onze dienstverlening, daarbij maken onze mensen het verschil. Dat betekent dat wij onze mensen belonen op basis van kennis, ervaring en opleiding. Wij bieden een pensioenregeling die volledig door de werkgever wordt gedragen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en betrekken onze mensen bij het verbeteren van de werkprocessen. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen als team richting onze klant opereren, daarom worden er  regelmatig personeelsactiviteiten georganiseerd, zoals bedrijfsuitjes, etentjes, barbecue etc… Onze voorkeur gaat uit naar een reactie per e-mail met CV en een korte motivatie.

T.a.v. J.G. (Hans) de Ridder

management@vvecompany.nl