KanjerKetting

Allemaal laten we ons wel eens meeslepen in de waan van dag. In de hectiek van het beheren van Verenigingen van Eigenaars (echt waar!!) verlies je soms de relativiteit van zaken wat uit het oog en vergeet je welk echt verdriet zich om ons heen kan afspelen. Vaak is dat verdriet ver weg, maar soms komt dat heel dichtbij. Dan wordt je keihard met je voeten op de grond gezet en besef je dat alles relatief is. Zeker bij iets zo onvoorstelbaars als kinderkanker.

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker de KanjerKetting ontwikkeld. De KanjerKetting is tegelijk beloningssysteem en wegwijzer en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal.

Via www.kanjerketting.nl vindt u meer informatie over dit mooie initiatief. Ook kunt u de prachtige en vaak aangrijpende verhalen lezen van de kinderen die heel veel plezier aan hun ketting hebben beleefd en nog steeds beleven. Wij zijn als bedrijf in de gelukkige omstandigheid dat we een klein gebaar hebben kunnen maken, door een aantal kettingen te adopteren. Op deze manier proberen we de ontzettende Kanjers die tegen deze vreselijke ziekte strijden te steunen. Daar zijn we blij mee, een klein beetje trots op en natuurlijk hopen we op deze manier te kunnen bijdragen aan het genereren van de aandacht die de KanjerKetting verdient.