Medewerker dagelijks onderhoud (32-40 uur)

Wij

VvE Company is een SKW gecertificeerde, succesvolle en dynamische beheerder voor Verenigingen van Eigenaars. De basis van ons succes is de absolute wil om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we door te doen wat we beloven, door heldere en transparante dienstverlening en met kundige medewerkers. Service met een hoofdletter en kwaliteit waar we geen concessies aan doen. VvE Company is gespecialiseerd in VvE Beheer dat is afgestemd op de wens van de klant, waarbij administratief en technisch beheer volledig uitbesteed kan worden. Daarnaast zijn we ons met het oog op het klimaatakkoord steeds meer aan het toeleggen op de mogelijkheden van verduurzaming voor VvE’s. Meer informatie over ons bedrijf vind je terug via www.vvecompany.nl.

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een:

Medewerker dagelijks onderhoud (32-40 uur)

De Functie
Voor ons kantoor in Katwijk zijn wij per direct op zoek naar een medewerker op onze afdeling dagelijks onderhoud. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opnemen van reparatieverzoeken en schades en het coördineren van onderhoudswerkzaamheden. Je werkt nauw samen met onze accountmanagers om onze klantbelofte ook echt gestalte te geven. 1x per maand heb je wachtdienst voor onze 24/7 storingsdienst.

Jij
Communicatie en organiseren zijn de twee belangrijkste eigenschappen die je nodig hebt voor deze functie. Je kunt reparatieverzoeken en klachten op de juiste manier inschatten en je onderneemt de juiste stappen om problemen doelgericht op te lossen, dit begint met de wil om het écht goed te doen, te kunnen prioriteren en flexibel te zijn. Daarbij hou je altijd rekening met de belangen van de bewoners van onze VvE’s. Je hebt affiniteit met techniek en/of bouwkunde en je bent stressbestendig. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio en bent in het bezit van minimaal een mbo-diploma.

Ons bod:
Wij willen ons onderscheiden in onze dienstverlening, daarbij maken onze mensen het verschil. Dat betekent dat wij onze mensen belonen op basis van kennis, ervaring en opleiding. Wij bieden een pensioenregeling die volledig door de werkgever wordt gedragen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en betrekken onze mensen bij het verbeteren van de werkprocessen. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen als team richting onze klant opereren, daarom worden er  regelmatig personeelsactiviteiten georganiseerd, zoals bedrijfsuitjes, etentjes, barbecue etc…

Sollicitatie

Onze voorkeur gaat uit naar een reactie per e-mail met CV en een korte motivatie. U kunt uw  sollicitatie sturen aan J.G. (Hans) de Ridder, management@vvecompany.nl