U wilt een professionele partner!

U wilt een professionele beheerder die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de wetgeving, maar ook één die u op de juiste manier adviseert over het onderhoud van uw gebouw. VvE Company is de enige SKW gecertificeerde VvE beheerder in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. Wij werken met goed opgeleide medewerkers met eigen expertises, op financieel, secretarieel en bouwkundig vlak. En weten onze medewerkers eens iets niet, dan zoeken we het uit bij de beste specialisten. U wilt immers ontzorgt worden en omringd met de juiste zorg voor uw gebouw en VvE.

Betrokken

VvE Company werkt vanuit de gedachte dat wij onze klanten behandelen zoals we zelf ook graag behandeld zouden willen worden. Dat betekent dichtbij, persoonlijk en met oog voor detail. Een project is pas af als het naar Uw tevredenheid is, of het nu om een ruitvervanging of een bouwkundige aanpassing gaat, tevredenheid over het geleverde werk staat centraal. En dus rijden we graag een extra keertje langs, zodat u zeker weet dat het goed is.

Onafhankelijk

U wilt een onafhankelijk partner die adviseert in het belang van uw VvE. VvE Company opereert volledig onafhankelijk en is niet gelieerd aan makelaarskantoren, projectontwikkelaars, vastgoedfondsen of administratiekantoren. Wij werken met heldere opdrachtomschrijvingen en vragen altijd tenminste drie offertes op. U ontvangt alle stukken met ons advies en leggen de beslissing bij de VvE zelf. Het is tenslotte uw geld en over de besteding moet u zelf kunnen beslissen.

Transparant

U wilt dat het geld van uw VvE op de juiste manier wordt besteed, helder en eenduidig. VvE Company is transparant in alles wat ze doet en laat de eigenaren via een beveiligde website ook volledig meekijken in de stand van zaken van de VvE. Zo heeft u altijd inzicht en controle op de bestedingen en de voortgang van reparaties op het moment dat u dat wenst, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Terug naar boven